Matematik

Løs ved hjælp af nulreglen

22. august 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa

Hvordan løses denne ved hjælp af nulreglen:

x^3 = 14x


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. august 2010 af Isomorphician

x3 - 14x = 0 <=>

x(x- 14) = 0 <=>

x = 0  v  x2 - 14 = 0 .....


Svar #2
22. august 2010 af Pigemus (Slettet)

hvis du har så har denne:

x^2 = 15x

x^2 = 0 v 15x = 0

x = 0 v ???

Hvad så?


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. august 2010 af Isomorphician

x2 - 15x = 0 <=>

x(x - 15) = 0 <=>

x = 0  v  x - 15 = 0


Skriv et svar til: Løs ved hjælp af nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.