Matematik

højde

14. september 2010 af kritiko (Slettet)

En person, der sidder i et pariserhjul, bevæger sig i en lodret cirkel. Under en rundtur er sædets højde h(t) over jordoverfladen givet ved h(t)=11+9.5*sin(0.35t), hvor 0 ≤ t ≤ 18, hvor højden h(t) måles i meter og tiden t måkel i sekunder.

a) Beregn sædets højde over jordoverfladen, når t = 12.
- Jeg indsætter t ind på t's plads og får:
h(t)=11+9.5*sin(0.35*12) = 2,72003

b) Bestem sædets maksimale højde over jordoverfladen.


c) Bestem det tidsinterval, hvor sædet er højere oppe end 17 meter over jordoverfladen.
 

dette skal blive 1,95;7,02


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Se denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=880606 , hvor den samme opgave blev behandlet.


Skriv et svar til: højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.