Matematik

En kasse

21. september 2010 af Gliop (Slettet)

En kasse uden låg skal kunne rumme 125 dm3. Kassens bredde (målt i dm) er x og kassens længde (målt i dm) er x+3.

a) Bestem kassens højde udtrykt ved x, og bestem kassens overflade udtrykt ved x.

Jeg vil gerne have hjælp til denne opgave!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af peter lind

Brug at kassens rumfang = bredde*længde*højde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2010 af mette48 (Slettet)

V=h*l*b

h=V/(l*b) indsæt det du ved om l, h og V (rumfang)


Skriv et svar til: En kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.