Matematik

hurtigt spørgsmål

26. september 2010 af mudiii (Slettet)

 hvilken af talene. -2 -1,0 og 5 er løsningnen til ulighederne = x-1 < 2


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2010 af mette48 (Slettet)

x-1 < 2

-2                -2-1=-3 er -3 mindre end 2?

-1                -1-1=-2

,0 og 5

så kan du vist godt selv


Svar #2
26. september 2010 af mudiii (Slettet)

 jeg forstår ikke ? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. september 2010 af mette48 (Slettet)

Sæt tallet ind i stedet for x og se om resultetet er mindre end 2


Svar #4
27. september 2010 af mudiii (Slettet)

 dvs. -2 er løsningen :) 


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. september 2010 af kieslich (Slettet)

x - 1 < 2   <=>

x < 3       har lagt 1 til på begge sider

så hvilke af tallene -2, -1, 0 og 5 opfylder det ???


Skriv et svar til: hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.