Kemi

PLLZZZZZ det er vigtig..er der ikke noge der vil hjælpe mig???

07. oktober 2010 af Lillozz (Slettet)

3) Beregn ud fra det afstemte reaktionsskema for kalkbrændingen hvor mange procent vægttabet maksimalt kan blive ved en kalkforbrænding.
4) Har den udførte kalkbrænding været fuldstændig, eller er der uomdannet CaCO_3 tilbage?
Resultater
Massen af tom reagensglas m_1 19,562 g
Massen af reagensglasset og kalk m_2 22,514 g
Masse af kalk m_2-m_1=2,952 g
Massen af reagensglasset og produktet efter ophedningen m_3 22,472 g
Massen af produktet efter ophedningen m_3-m_1=2,91 g
Massetabet i procent ved den udførte kalkforbrænding 2,952-2,91=0,042≈4,2%



Er der nogen, der vil hjælpe mig?


Skriv et svar til: PLLZZZZZ det er vigtig..er der ikke noge der vil hjælpe mig???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.