Matematik

funktioner af flere varibale + grænseværdi?

12. oktober 2010 af Lulluu23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 min opgave lyder :

definer h: R2 \ {(0,0)} --> R ved

h(x,y)= cos(x)-cos(y)/x2+y2

bestem

H(x) := lim y->0 h(x,y), x∈R

for alle x∈R(også x=0). er H en kontinuert funktion af x?

hvad siger dette om mulighederne for at vælge en værdi c=h(0,0) sådan at h bliver kontinuert i hele R?

hjælp!!


Skriv et svar til: funktioner af flere varibale + grænseværdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.