Matematik

Hjælp til sammenhængen..

28. oktober 2010 af Krustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er sammenhængen mellem (q)^√(x^p ) og xp/q?

Hvordan vil i forvente et plot vil se ud, hvis hældning altid er 0,5? :)

Og hvordan vil hældningen være, når man har dette: f(x) = x^p/q


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

q√(xp) = xp/q

Grafen af en (kontinuert) funktion, hvis hældning overalt er 0,5, er en ret linie med hældningskoefficient 0,5 .

Med f(x) = xp/q , beregn f'(x) . (Brug standardformlen (xn)' = n·xn-1 )


Svar #2
28. oktober 2010 af Krustin (Slettet)

Hvad kan en mulig hypotese så være for  af(x0) (hældningen), når f(x) = xp/q?


Skriv et svar til: Hjælp til sammenhængen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.