Matematik

Et spørgsmål

06. november 2010 af Kaisdj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har et spørgsmål vedr. Blækregning.

Teksten lyder: På Hven lejer familien cykler til alle: Lejen for en cykel er 60svenske kr. om dagen. Kursen for svenske kroner er: 88,52.

Hvad bliver udgift i danske kroner til leje af cyklerne:

De er 4personer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af jonasrasmussen22 (Slettet)

Hej.

60x100 = 6000

6000/88,52 = 67,8

67,8 x 4 = 271.


Svar #2
06. november 2010 af Kaisdj (Slettet)

Hej.

Du må gerne forklare hvad du gjorde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 4 cykler koster : (4*60) sv.kr = 240 sv.kr.

Når kursen er 88,52 betyder det, at 100 sv.kr svarer til 88,52 dk.kr hvilket betyder at 1 sv.kr. svarer til 0,8852 dk.kr

240 sv.kr. svarer derfor til (240 * 0,8852) dk-kr = 212,50 dk.kr.


Skriv et svar til: Et spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.