Fysik

kJ/K -> kJ/T(celcius grader)

21. november 2010 af Anegrethe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle. Jeg har et spg.

Jeg har en varmekapacitet på 6,3 kJ/K(kelvin).

HVordan får jeg det lavet om til kJ/t(celcius grader).

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2010 af peter lind

Forskellen mellem ºCelsius og ºKelvin er kun forskellige nulpunkter. Afstanden mellem to temperaturer er altså ens i de 2 måleenheder. Da varmekapacitet er defineret ud fra en forskel i temperaturer bliver selve tallet uændret altså 6,3kJ/t


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2010 af mathon

                                        6,3 kJ/K  =  6,3 kJ/C


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2010 af mathon

Celsiustemperaturer:

                                  t1 = {t1} C             t2 = {t2} C
 

        ΔT = (({t2} + 273,15) K) - (({t1} + 273,15) K) = ({t2}+273,15 - {t1} - 273,15) K = {t2} - {t1} = {t2 - t1} C


Skriv et svar til: kJ/K -> kJ/T(celcius grader)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.