Matematik

rumfang

28. november 2010 af melo1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

beregn rumfagnet af en cylinder-formet kornsilo. som er 15 meter høj og har en diameter på 8,6 m.


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. november 2010 af Anxyous (Slettet)

For en cylinder er rumfanget:

V = r2 * π * h


Brugbart svar (2)

Svar #2
28. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlen for rumfanget af en cylinder

V = π·r2·h

hvor r = d/2 er cylinderens radius, og h dens højde.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 8,62* 3,14*15


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

Sådan tror jeg.

3,14.4,3"2.15=870,879

God dag til dig.


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

Nåh så ikke lige I havde svaret.


Svar #6
28. november 2010 af melo1 (Slettet)

taak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #7
28. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 ups det var 4,32 og ikke 8,6

altså 4,32*3,14*15


Brugbart svar (1)

Svar #8
28. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Og alle har elegant udeladt enheden for bemeldte rumfang.


Brugbart svar (1)

Svar #9
28. november 2010 af Anxyous (Slettet)

#8:

Host host!


Brugbart svar (1)

Svar #10
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

8#

Hvad mener du?


Brugbart svar (1)

Svar #11
28. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#10

Rumfanget her angives i enheden m3 .


Brugbart svar (1)

Svar #12
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

ok.870,879m"3


Brugbart svar (1)

Svar #13
28. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#12

Du får den værdi, fordi du bruger den tilnærmede værdi 3,14 for tallet π . Det bør derfor afrundes til 871 m3 . En mere præcis værdi er V = 871,32 m3 .


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.