Matematik

Konstanter

05. december 2010 af Imprafir (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beskriv hvilken information konstanterne 0,18 og 69 giver om verdensrekorden i diskoskast.

L(x) = 0,18x+69

L(x) er kasterekorden i meter og x er antal år efter 1975.

Nogle der kan se hvilken information disse konstanter giver? Jeg regner med at 0,18 er en værdi der bliver ganget ved antal år efter 1975 og 69 altid sørger for at L(x) har en værdi på minimum 69.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af pensionist (Slettet)

L(0) = 69 er verdensrekorden i 1975 ( næsten rigtigt -verdensrekorden var 69,9 m)

0,18 er et gæt på hvormeget rekorden stiger pr år

2006 var rekorden 76,8 m, mens L(31) = 75,6


Skriv et svar til: Konstanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.