Matematik

vigtigt differentielligning

06. december 2010 af teamwork (Slettet)

hej

jeg sidder med en ligning:

dr/dt=(d/dt)(1/u)=(-1/u^2)*(du/dt)* (dθ/dθ)= (-1/u^2)(Lu^2/m)(du/dθ)

jeg er med på at man finder : dr/dt=(d/dt)(1/u)=(-1/u^2)*(du/dt)

men hvorfor ganger man med (dθ/dθ)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se svaret i din lange tråd om Kepler's lov.


Skriv et svar til: vigtigt differentielligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.