Matematik

naturlige logeritmer

06. december 2010 af 8520 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lige en opgave jeg er sikkert på hvordan den skal løses.

opgaven:  Omskriv hvert af følgende udtryk, så det højst indeholder en logaritme.

Ln(x)+Ln(x+1) = kan det passe at den kommer til at give? Ln(x2+1)

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2010 af Krabasken (Slettet)

ln(x*(x+1)) = ln(x^2+x)


Svar #2
06. december 2010 af 8520 (Slettet)

tak for svaret :)

men kan du ikke svare mig på et andet regnestykke?

3Log(2)+Log(2-2) kan det passe at man skal sige 3*Log(2)+(-2)*Log(2)= Log(2)  ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.

3·log(2) + log(2-2) = log(23) + log(2-2) = log(23·2-2) = log(2)


Skriv et svar til: naturlige logeritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.