Matematik
2000-8-6V, opg. 7b - bekræftelse i opgaveløsning ønskes!
23. april 2005 af
060387rh (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2001/2000-8-6Vmh.pdf
Jeg har løst den første opgave, og har følgende plan for anden opgaves løsning:
Hvis jeg dividerer igennem med x^3 og b = -4 og a = 3, vil jeg få en vandret asymptote med ligningen y = -4/3
Ved den vandrette ville jeg indsætte x=2 i det nederste polynomie og derved finde a.
Er jeg på rette vej?
Jeg har løst den første opgave, og har følgende plan for anden opgaves løsning:
Hvis jeg dividerer igennem med x^3 og b = -4 og a = 3, vil jeg få en vandret asymptote med ligningen y = -4/3
Ved den vandrette ville jeg indsætte x=2 i det nederste polynomie og derved finde a.
Er jeg på rette vej?
Skriv et svar til: 2000-8-6V, opg. 7b - bekræftelse i opgaveløsning ønskes!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
