Kemi

Beregn chromatkoncentration i ligevægt

17. januar 2011 af Comodo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Spørgsmålet lyder:

http://cl.ly/43jy

Hvis jeg skrev brøken op som

(3x)^3 / (0.60)^2 = K

Og løste for x, ville det så være den rigtige måde at finde [CrO4(2-)]?


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. januar 2011 af mathon

                  [CrO42- ]3 / (0,6 M)2 = 1,8·10-4 M

                  [CrO42- = ((1,8·10-4 M)·(0,6 M)2)1/3 ≈ 0,04 M


Svar #2
17. januar 2011 af Comodo (Slettet)

 Tak :)


Skriv et svar til: Beregn chromatkoncentration i ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.