Matematik

HJÆLP!! VIGTIGT!! PRODUKTIONSFUNKTIONER

17. januar 2011 af hejghj (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg skal aflevere en aflevering imorgen og har virkelig brug for hjælp. Er der nogle derude der kan hjælpe mig på disse spørgsmål?:

Antag at sammenhængen mellem antal arbejdere x og produktionsmængden (fx) i stykker, kan beskrives ved hjælp af forskriften:

f(x) = 150x + 50x^2 - 5x^3 for x € [0;12]

a) undersøg f og tegn grafen i et koordinatsystem

b) bestem forskriften for gennemsnitsproduktet P = g(x) = f(x)/x
og tegn grafen i et koordinatsystem lige under det første koordinatsystem

c) bestem forskriften for grænseproduktet GP = h(x) = f'(x) og tegn grafen i samme koordinatsystem som g


Skriv et svar til: HJÆLP!! VIGTIGT!! PRODUKTIONSFUNKTIONER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.