Matematik

Er det rigtigt?

20. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a             a+a+2a=4a

b            3a+6a-7a+2a=4a

c            b-2b-3b+4b=0

d           2b-b-b-b=-b

e           a+b+2a+2b-a-b=2a+2b

f            6b-a+2b-3a-7b=b-4a

omskriv 9/20 til procent.45%

Er det rigtigt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2011 af Oblectamentum (Slettet)

9 / 45 = 45 % Yeps, de andre kan jeg tage dem om en halv time? - Skal lige spise.. Men det kan jo være at en anden løser dem før jeg kommer hæhæ (:


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

a) til f) er også rigtige.


Svar #3
20. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak begge to.


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.