Matematik

hjælp til integration ved substitution

26. januar 2011 af ramuk (Slettet)

Hej.

∫ex + (2/x) dx

Jeg kan ikke få det til at passe.

Nogen der kan hjælpe mig:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

Der er ingen grund til at bruge integration ved substitution.

∫ex+2/x dx = ex+2*ln(|x|)

Her benyttes at stamfunktionen til ex = ex

samt at

stamfuntionen til 1/x = ln(|x|)


Skriv et svar til: hjælp til integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.