Fysik

Hjælp til at beregne isfalges masse

01. februar 2011 af Mads_Kronborg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa Folkens

Jeg har brug for hjælp til at beregne en isflages masse. Opgaven lyde:

En isflage har A arealet og tykkelsen h. Isflagen flyder i havvand med densiteten ρhav . Isens Densitet  er ρIs.

a) Beregn Isflagens masse....... Hvordan gør jeg det?... jeg gået helt i stå i den


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Isflagens masse er lig med dens rumfang ganget med dens densitet.


Svar #2
01. februar 2011 af Mads_Kronborg (Slettet)

 Sorry, glemte lige at tilføje nogen detaljer

A= 2,50 m2

h= 15,0 cm

ρhav  = 1030 kg/ m3

ρis = 917 kg/m3

men jeg har ikke noget rumfang


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at flagen har samme tykkelse overalt, så V = A·h , og mis = V·ρis


Skriv et svar til: Hjælp til at beregne isfalges masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.