Kemi

Reaktioner & ordner

02. februar 2011 af hansegonshund (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en reaktion, der ser ud på følgende måde:
5Br- + BrO3- + 6H+ --> 3Br2 + 3H2O
og jeg skal finde ud af hvilken reaktionsorden det er. Hvordan gør jeg det?
På forhånd tak! ;D
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af mathon

reaktionsorden kan kun bestemmes ud fra data

             v = -d[Br- ]/dt = k·[Br- ]n


Svar #2
02. februar 2011 af hansegonshund (Slettet)

Kan jeg regne det ud hvis jeg ved at start koncentrationen af [Br-] = 0,100 M
og at den efter 10 sek er faldet til 0,09865896?
 


Skriv et svar til: Reaktioner & ordner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.