Matematik

areal

27. februar 2011 af kalokdk (Slettet)

Hej.

To funktioner f og g er givet ved

f(x) = en halv x +1+sin(x) og g(x) = -x+2-cos(x)

Graferne for de to funktioner afgrænses sammen med linjn med ligningen x = 2 pi et område M, der har et areal.

a) Bestem arealet af M

den lodrette linje med ligningen x=c deler M i to punktmængder, der har samme areal.

Jeg har forsøgt og har fået den til : - 10,76 på lommeregner og da det er areal har jeg lavet det om til plus. dvs. 10,76

er det rigtigt?

b) Bestem værdien c.

(1/2) (3pi^2 -2pi) = 11,66
er det rigtigt ?
Kan du hjælpe? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave, som du har kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=976984 

hvor du fik hjælp. Fortsæt diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd.


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.