Matematik

Hjælpende hånd

01. marts 2011 af Pett (Slettet)

y1= 425·1,12x                                y2= 45·0,86x

Beskriv disse to udviklinger ( Fortæl så meget du kan udfra tallene i forskrifterne)

Ér helt blank håber der er en som vil hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2011 af AMelev

Er du sikker på, at du har skrevet rigtigt? Hvia ja, så er der tale om proportionaliteter med hældningskoefficient hhv. 425·1,12 og 45·0,86.

Hvis der derimod skulle stå y1= 425·1,12x  og  y2= 45·0,86x er der tale om eksponentialfunktioner.

y = b·ax, b = værdien i 0 og a er fremskrivningsfaktoren, a = 1+r, hvor r er vækstraten


Svar #2
01. marts 2011 af Pett (Slettet)

ja, det er min fejl. Der skulle stå y1= 425·1,12x og y2= 45·0,86xx


Skriv et svar til: Hjælpende hånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.