Fysik

Newtons 2. lov enheder

03. marts 2011 af mitjilo (Slettet) - Niveau: A-niveau

 i en opgave har vi brugt newtons 2. lov til at finde accelerationen.

vores resultat bliver N/Kg
så vindt jeg ved kan tyngdeaccelerationen(9,82) både angives som N/Kg og m/s^2

N/Kg og m/s^2

a:er det det sammme?
b: hvorfor? (enhedsregning)


Svar #1
03. marts 2011 af mitjilo (Slettet)

 newtons 2. lov lyder Fres=m*a => a=Fres/m=N/kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 N = kg*m/s2

g = N/kg = kg*m/s2/kg = kg*m/s2*kg = m/s2


Skriv et svar til: Newtons 2. lov enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.