Matematik

HJÆLP!!!!! Funktioner- tegn en linær funktion

16. marts 2011 af basse16 (Slettet)

Hej :)

Jeg har en opgave der lyder således.

Tegn grafen for den linære funktion f, for   Dm(f)=[-8;4]      f(2)=-3        f(-3).
 

Bestem en forskrift for f.    Angiv f(-1), og løs derefter ligningen f(x)=-1

Er der nogen der ved hvordan man indtegner denne funktion, og hvordan de resterende opgaver kan løses????

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2011 af Duffy

f(-3) =


Svar #2
16. marts 2011 af basse16 (Slettet)

Hov undskyld, den hedder:

f(-3)=4


Svar #3
16. marts 2011 af basse16 (Slettet)

Så opgaven lyder sådan:

Tegn grafen for den linære funktion f, for Dm(f)=[-8;4], f(2)=-3,  f(-3)=4

Bestem en forskrift for f. Angiv f(-1) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2011 af Duffy

Hvor ligger dine x'er?


Svar #5
16. marts 2011 af basse16 (Slettet)

Det står der faktisk ikke noget om????? s:


Svar #6
16. marts 2011 af basse16 (Slettet)

Eller er det så ikke (-3) og (4)????????


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. marts 2011 af Duffy

Dm(f)=[-8;4], angiver faktisk at x'erne tages fra mængden af tal der ligger i intervallet fra og med minus otte til og med plus fire. Dvs xε[-8;4]. Er du mæ?!


Svar #8
19. marts 2011 af basse16 (Slettet)

jeg er mæ :)

Tusind mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. oktober 2011 af noehr91 (Slettet)

Jeg forstår det ikke?? er der ikke en der kan forklare det ? 

 


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!! Funktioner- tegn en linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.