Matematik

Kan du lige se det igennem

22. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Forkort ved at bruge bogstaver som variable.

a En gruppe med 3 drenge og 2 piger sammen med en anden gruppe med en dreng og 4 piger.

a 6piger +4drenge eller 6p+4d

B 20 kakaomælk til hver af ugens fem skoledage i 40 uger.

B 20k til hver af ugens 5s i 40u

C 3 stykker kridt om dagen til hver lærer i 200 skoledage

C 3k om dagen til hver lærer i 200s

D 14 bøger til hver elev i hver af de 3 7.klasser på skolen.

D 14b til hver af de 3k

Angiv en grundmængde for de variable.

E Om en tings højde,x,ved man at x+3=5

E 2

Reducer

F 2a*4+3-3a=8a+3-3a=5a+3

Har jeg lavet rigtigt?

Mine besvarelser står under spørgsmålet

Tak på forhånd.


Svar #1
22. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Hvis der er nogen der kunne rette det.Ville jeg blive glad


Svar #2
22. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Please hjælp.


Skriv et svar til: Kan du lige se det igennem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.