Matematik

Vigtige funktioner.HJÆLP............

24. marts 2011 af AndersRD (Slettet)

 Bestem koordinaterne til toppunkt og skæringspunkt(er) med akserne.


f4(x)= 3x^2 - 3

HJÆLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2011 af mette48 (Slettet)

f(x)= 3x^2 - 3

skæring med x-aksen når y=0

0=3x2-3

x2=1

x=±1

skæring med y-aksen når x=0

y=3*02-3

y=-3


Svar #2
24. marts 2011 af AndersRD (Slettet)

 Hvor har du toppunkt henne ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Midt mellem de to skæringspunkter med x-aksen.


Skriv et svar til: Vigtige funktioner.HJÆLP............

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.