Matematik

differentiere x

26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej jeg skal finde f'(x): for ln(x-x^2) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af stskru (Slettet)

Det skulle gerne være 2x-1/x(x-1)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2011 af WhatsTheCrack (Slettet)

 (f(g(x))´ = f´(g(x)) * g'(x)

f '(x) = 1/(x-x2) * (1-2x)

f '(x) = (1-2x) / (x-x2)


Svar #3
26. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: differentiere x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.