Matematik

ER DER NOGLE DER KAN HJÆLPE MIG! DET ER MEGET VIGTIGT!!

03. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

hej alle!!'

er der nogen der kan fortælle mig hvordan man laver denne opgave!! Er der nogen der kan skære den ud i pap for mig!!

OPgaven:

i en butik er alle varer nedsat med 10% hvad er tilbudsprisen hvis varen før kostede:

100kr

50kr

80kr

250kr

2kr

82kr

jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig da det er meget vigtigt!!!

Please

hilsen mig!!! :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 Du ganger hver pris med 0,9, så finder du frem til tilbudsprisen for hver vare.


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. april 2011 af STX2b (Slettet)


Tag procenten (10%) og divider med 100. Herefter ganger du med det tal du vil regne på (altså førprisen) 

Fx ved en førpris på 50 kr.

10% / 100 = 0,1 * 50  = 5 kr

Så siger du 50 kr - 5 kr rabat

 = 45 kr nu.

 Eller kort og godt gang din førpris med 0,9, så får du tilbudsprisen... (:


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. april 2011 af STX2b (Slettet)


Svar #4
03. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

mange tak tusind tusind gange tak venner!!
 

knus mig!!


Svar #5
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

men jeg vil lige spørge

hvorfor er det egentlig man også kan sige 0,9 ganget med førprisen.??

hilsen mig!!
 


Skriv et svar til: ER DER NOGLE DER KAN HJÆLPE MIG! DET ER MEGET VIGTIGT!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.