Matematik

Hjæææælp HURTIGT!!

05. april 2011 af tarzanogmini (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej jeg vil gerne spørge om hjælp til denne opg. 

Hanne har købt en fremkaldertank som har et rumfang på 588,75cm3  ( 1liter = 1000cm3
Hun har 2 1/2 liter fremkalder væske. 

Hvor mange gange Kan hun fylde tanken??

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af Bootstrap (Slettet)

588,75 cm3/1000 mL = 0,58875 liter væske

2,5/0,58875=4,2462845010615711252653927813163 gange :-)


Svar #2
07. april 2011 af tarzanogmini (Slettet)

 Men nu skriver du jo mL, det er jo liter ??


Skriv et svar til: Hjæææælp HURTIGT!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.