Matematik

VIGTIGT HASTER MEGET!

05. april 2011 af marymarymary (Slettet) - Niveau: 8. klasse

på en arbejdsplads får medarbejderne en lønstigning på 3% . hvad bliver deres nye timeløn, hvis de før havde en timeløn på

a) 100 kr.

b) 90 kr.

c) 110 kr.

d) 125 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang hvert tal med 1,03

Prøv at finde en mere passende overskrift på tråden i stedet for det der bevidstløse "VIGTIGT HASTER MEGET!"


Svar #2
05. april 2011 af marymarymary (Slettet)

hvad mener du jeg har virkelig brug for det ellers går der lang tid før jeg får et svar. men undskyld hvis det virkelig gjorde dig så meget ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2011 af pige24 (Slettet)

a 103% af 100

1% af 100=100/100=1

1*103=103kr

Den nye timeløn bliver 103kr

Du er velkommen til at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg har jo forklaret i #1, hvad du skal gøre, hvis du ellers kan læse:

Gang hvert tal med 1,03


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2011 af Krabasken (Slettet)

# 2

Når vi beder dig bruge en passende overskrift, er det kun for at vi senere har nemt ved at finde din opgave igen, og henvise til den  -  til glæde for nogle andre.

Derfor er det vigtigt med  relevante  "søgeord" i overskriften ;-)


Skriv et svar til: VIGTIGT HASTER MEGET!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.