Fysik

kraft

30. april 2014 af lajsd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan forklare hvilken formel der skal bruges her ? 

Vedhæftet fil: fysik halløj.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2014 af mathon

vektorligning:

                                \overrightarrow{F}=m\cdot \left ( -\vec{g} \right )

størrelsesligning:

                                F=m\cdot g

                        


Svar #2
30. april 2014 af lajsd (Slettet)

Men det er tyngdekraft


Svar #3
30. april 2014 af lajsd (Slettet)

Hvad så med denne hvilken formel skal anvendes her ? 

Vedhæftet fil:fil 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2014 af hesch (Slettet)

#3: Det virker lidt som om, at du i en telefonbog skal finde et telefonnummer på en Mr. Thomson. Du ved bare ikke, om han bor i USA, England, Australien eller Canada. Du bør tage fat i din fysikbog og få en forståelse for, hvordan tingene hænger sammen. Dette bladren frem og tilbage i en formelsamling bliver du aldrig færdig med, hvis du ikke har den  mindste fornemmelse af, hvor du skal lede.

I din fysikbog må der et eller andet stå:    Arbejde (energi) = kraft * vej   ( eller lignende ).


Skriv et svar til: kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.