Kemi

Hastighedskonstant - enhed

25. maj 2014 af Chrewe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er reglerne, når man skal bestemme enheden til sin hastighedskonstant?

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2014 af mathon

  For hastighedskonstanten haves
                                                          v=-\frac{\mathrm{d}\left [ A \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^{x}
   enheden for k bliver:
                                                           \frac{M^{1-x}}{s}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2014 af mathon

      enheden for k bliver:

                                                                 \frac{M^{1-x}}{s}                                                      


Skriv et svar til: Hastighedskonstant - enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.