Matematik

meter per sekund

29. maj 2014 af Semuraj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

For at finde antal m/s, hvorfor skal man så dividere antal m/t med 3600 s?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Fordi 1 t = 60 min = 60 · 60 s = 3600 s .


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2014 af PeterValberg

fordi 3600 sek svarer til 1 time :-)

1 time = 60 min = 60 × 60 sek.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
29. maj 2014 af Semuraj (Slettet)

Men hvorfor siger man 60*60?


Svar #4
29. maj 2014 af Semuraj (Slettet)

Glem jeg spurgte, kan se du allerede har skrevet det... Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: meter per sekund

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.