Matematik

Hj;lp Hurtigt tak

30. maj 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

En række sorte ( S) og hvide (H) muresten danner et mønste

Omskriv formlerene med brug af parentes hvis de kan. Vil i være søde og hjælpe mig, tak forhån

18S+12H    3·( 6 S + 4H )= 18 S+ 12 H

18S + 9H    3·( 6 S + 3 H) = 18 S + 9 H

9 S + 13 H. I den her har jeg skrvet at den ikke kan parenters og i opgaven står der også hvis de kan. Men ved det ikke om der kan. Men tror ik.

Ville spørger om der er rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

I den første   18S + 12H  kan man sætte 6 uden for parentes.

I den anden   18S + 9H  kan man sætte 9 uden for parentes.


Svar #2
30. maj 2014 af Karlse

Hvad med den tredje kan man lave en regning med parentes med den.


Svar #3
30. maj 2014 af Karlse

FX    6·( 3 S + 2H )= 18 S+ 12 H


Svar #4
30. maj 2014 af Karlse

Hvad med den tredje der er ikke noget der ved


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Da 9 og 13 ikke har nogen fælles faktorer større end 1, kan man ikke sætte nogen fælles faktor uden for parentes der.


Svar #6
30. maj 2014 af Karlse

Ja, præcis. Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hj;lp Hurtigt tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.