Kemi
Kemi har behov for stor hjælp!
31. maj 2014 af
Brixmaster (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Når pH i citronsaft er 2,0, hvad er så [H3O+] i saften?
Når pH i vin er 4,0, hvad er så [H3O+] i vinen?
jeg kan ikke finde den formel jeg skal bruge... er rigtig looooooooost!
Skriv et svar til: Kemi har behov for stor hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![[H_3O^+]=10^-^p^H](https://media.studieportalen.dk/images/equations/tCWglRyWygPypFhJ712IfA==.gif)
![pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/ygUgGrU0kufaJLSQmxzyBg==.gif)
![\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )=-pH](https://media.studieportalen.dk/images/equations/dryZEFFKChM5YSLp1dZ1cw==.gif)
![10^{\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ] \right )}=10^{-pH}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/OsGlewx7f1nKmWKDws6NWw==.gif)
![\left[ H_3O^+ \right ]=10^{-pH}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/w1YR4V5lcBszwlBflHFyyg==.gif)