Kemi

kompleksitets konstant

01. juni 2014 af teamwork (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? hvad er kompleksitets konstanten

Vedhæftet fil: komplex.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2014 af Heptan

Kompleksitetskonstanten er ligevægstkonstanten for reaktionen


Svar #2
01. juni 2014 af teamwork (Slettet)

den findes ved gibbs frie energi = -R*T*LN(K) 

hvordan kan jeg finde gibbs frie energi ? og temperaturen er jo heller ikke givet


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2014 af Heptan

Det her rækker vist ud over A-pensum ... god skole du går på alligevel ;-)

Jeg tror man skal bruge nernstligningen el. lign., men lad mig lige se på det ...
Bruttoreaktionen fås ved at trække den ene reaktion fra den anden


Svar #4
01. juni 2014 af teamwork (Slettet)

Det er nu på DTU, men jeg har hørt at det skulle svare til B-A niveu. Det er derfor jeg har sat det til B


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2014 af Heptan

#4 Det var engang på A-niveau, men det er blevet afskaffet for nylig fra gymnasiet :-)

Cellepotentialet beregnes ved at trække de to standard reduktionspotentialer fra hinanden.

E_c_e_l_l_e^o=-0,76 V-(-1,36)=0,60


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2014 af Heptan

Herefter indsættes i formlen:


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juni 2014 af Heptan

Indsæt enheder :o)

Hvis det er det gule der er det rigtige svar, er jeg kommet til at bytte rundt på reaktionerne. Jeg får det her, når jeg bruger -0,60 V, men så er reaktionen ikke spontan:


Svar #8
01. juni 2014 af teamwork (Slettet)

ja det er det gule.. tak for hjælpen


Skriv et svar til: kompleksitets konstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.