Matematik

Summerede hyppighed??? det haster!

05. juni 2014 af Whatisthiss - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder man den summerede hyppighed hvis I vil forklare det??

Sådan her lød den første, men der blev ikke forklaret hvordan de kom frem til det:

Hyppighed=3 Frekvens 0,05 Summerede hyppighed= 3 summerede frekvens=0,05

Den jeg så er i gang med hedder: hyppighed= 14 Frekvens= 0,25 Summerede hyp?? Summerede frekvens???


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2014 af peter lind

Kom med hele opgaven


Skriv et svar til: Summerede hyppighed??? det haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.