Matematik

Maple (simpelt spørgsmål)

31. august 2014 af mariarasmussen96 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle kloge hoveder!

Jeg kan simpelthen ikke huske, hvordan jeg gemmer mit resultat, og jeg kan regne videre med det.

Jeg viser et nemt eksempel, for hvis a er 1000*1000= 1000000, og jeg i min næste opgave skal bruge a igen til a+2, så i stedet for at skrive resultatet om og om igen, om der ikke er en nemmere måde? Ligesom i lommeregnere, så kan man trykke (ans)..


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2014 af olivernam (Slettet)

Hvis du skriver 

ans:=1000000 så gemmer den det som ''ans''  

Hvis du så skriver ans+10 så giver det altså 1000010

dog husk at næste gang du gemmer noget skal det f.eks. hedde ans1:=

håber det var svar nok :)


Skriv et svar til: Maple (simpelt spørgsmål)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.