Matematik

hjælp igen

08. september 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der kan hjælpe med denne


Svar #1
08. september 2014 af lalala1122 (Slettet)

dette er billedet


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2014 af mathon

          \cos\left ( \frac{\pi }{4} \right )=\sin\left ( \frac{\pi }{4} \right )=\frac{\sqrt{2}}{2}

ses af
                 af den ligebenede retvinklede enhedstrekant

                                        x^2+x^2=1

                                        2x^2=1

                                        x^2=\frac{1}{2}

                                        x=\sqrt{\frac{1}{2}}=\frac{\sqrt{1}}{\sqrt{2}}=\frac{1}{\sqrt{2}}=\frac{\sqrt{2}}2{}      da både cos(x) og sin(x) > 0
                                                                                                       y = x er vinkelhalveringslinjen
                                                                                                       bl.a. i 1. kvadrant
               
                                        \cos\left ( \frac{\pi }{4} \right )=\sin\left ( \frac{\pi }{4} \right )=x=\frac{\sqrt{2}}2{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2014 af hesch (Slettet)

Hvad er spørgsmålet ?

Billedet viser blot enhedscirklen med en vinkel indtegnet.

PS: Kiggede ikke på 1. vedhæftede fil.


Svar #4
08. september 2014 af lalala1122 (Slettet)

det er øverst, men kan ikke se dine tegninger mathon der kommer sådan nogle spørgsmålstegn så forstår det ikke helt.


Svar #5
08. september 2014 af lalala1122 (Slettet)

nåår nu kommer de frem nvm, men hvad så hvis der er sin(pi/4)?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Se #2

        sin(π/4) = cos(π/4) = (√2)/2


Skriv et svar til: hjælp igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.