Kemi

Hvor meget ren LiOH skal der afvejes til fremstilling af 5,00 L 3,00 M LiOH opløsning ?

10. september 2014 af Popmepi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor meget ren LiOH skal der afvejes til fremstilling af 5,00 L 3,00 M LiOH opløsning ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af mathon

    5,00 L 3,00 M LiOH
    indeholder
                             n(LiOH) = V · c = (5,00 L) · (3,00 mol/L)
    hvis masse
    er
                             m(LiOH) = n · M = n · (23,95 g/L)
                      

                         
                     
                           


Skriv et svar til: Hvor meget ren LiOH skal der afvejes til fremstilling af 5,00 L 3,00 M LiOH opløsning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.