Matematik

Liniære funktioner - Hjælp!

09. oktober 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er helt lost på hvordan jeg skal lave denne her? - Kan jeg bruge GeoGebra til dette?

Vedhæftet fil: Screenshot_1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2014 af peter lind

Indsæt de to givne punkter i den lineære lignig. Det giver to ligninger til bestemmelse af a og b.

Der er ingen grund til at bruge geogebra til det


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

a)

a=\frac{y_{1}-y_{2}}{x_{1}-x_{2}}=\frac{y_{2}-y_{1}}{x_{2}-x_{1}}

b = y_{1}-a\cdot x_{1}=y_{2}-a\cdot x_{2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Peter lind, beregnes c således,

f(12)=ax+b=..

?


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. oktober 2014 af peter lind

f(x) = a*x+b

f(0) = a*0+b = 53500

f(5) = a*5+b = 88400

Data er taget fra teksten


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#4

Hvilken opgave er det til, det er da ikke c, er det ? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. oktober 2014 af peter lind

Det er til a men giver samtidig et delvis svar til b


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

#peter lind

Er #3 korrekt ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. oktober 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Liniære funktioner - Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.