Fysik

Spørgsmål omkring skrå kast rapport

11. oktober 2014 af N03d (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Jeg har et spørgsmål vedrørende min fysik rapport, der omhandler skrå kast. Når jeg har formlen: y=(0,5*g)/(v0*cos^2(a))*x^2+(sin(a)/cos(a))*x

Hvad er så x i denne formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

x er vel positionskoordinaten i vandret retning, mens y er positionskoordinaten i lodret retning. Men du ved vel bedst selv, hvad der indgår i din rapport?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2014 af mathon

Formlen er:

                         y=\mathbf{\color{Red} -}\frac{g}{2\cdot v{_{0}}^{{ \color{Red} \mathbf2}}\cdot \cos^2(\alpha )}\cdot x^2+\tan(\alpha )\cdot x 


Skriv et svar til: Spørgsmål omkring skrå kast rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.