Matematik

Hjælp til formlen

18. oktober 2014 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvis min gæld er: 5000 kr.  i et pengeinstitut, hvor n = 4 årlige terminer, med en årlig rentefod på r= 6% 

Jeg har min formel: y(1-(1+r)^-n) / r 

Hvad er renten efter 2 år?

Efter flere forsøg er det stadig ikke lykkedes at indsætte de rigtige tal de rigtige steder.. Nogle som kan hjælpe

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2014 af peter lind

y er den ydelse du betaler hvert kvartal. Resultatet af formlen er det du skylder efter n terminer. Indsæt de givne tal i formlen og du har din gæld. Renten kan du så finde ved at gange dette med rentefoden


Svar #3
19. oktober 2014 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet)

500000 = y (1-(1+0,06)^-8 / 0,06??


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2014 af peter lind

Hvor kommer de 500.000 fra ? Hvad er ydelsen ? Kan vi ikke får hele opgaven


Skriv et svar til: Hjælp til formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.