Matematik

Hvad betyder f(x,x) ??

09. november 2014 af Mouse456 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Jeg har en følgende funktion, som jeg skal bestemme grænseværdi til. Jeg ved hvordan en grænseværdi bestemmes, dog forstår jeg ikke følgende:

Jeg har en oprindelig funktion f(x,y)=ln(x)+xy2

Her følgende, er der defineret en ny funktion g(x)=f(x,x) som jeg skal bestemme grænseværdien til. Hvad betyder, at g(x)=f(x,x)??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Hvis f(x,y) = ln(x)+xy2,  må f(x,x) = ln(x) + x*x2.


Svar #2
09. november 2014 af Mouse456 (Slettet)

#1

Mange tak for hjælpen. Det giver nu bedre mening


Skriv et svar til: Hvad betyder f(x,x) ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.