Matematik
Nulpunkter til en funktion
12. november 2014 af
emsely96 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej alle!
Jeg har en funktion der lyder: f(x)=x^3+6x^2+9x
Jeg skal så bestemme nulpunkterne, og kan ikke finde ud af om det er ligningen f(x)=0 eller f'(x)=0 jeg skal benytte mig af, da jeg et sted læser det er den første metode, og et andet sted læser det er den anden metode jeg skal bruge..
Håber nogle kan hjælpe!
Jeg har en funktion der lyder: f(x)=x^3+6x^2+9x
Jeg skal så bestemme nulpunkterne, og kan ikke finde ud af om det er ligningen f(x)=0 eller f'(x)=0 jeg skal benytte mig af, da jeg et sted læser det er den første metode, og et andet sted læser det er den anden metode jeg skal bruge..
Håber nogle kan hjælpe!
Svar #1
12. november 2014 af peter lind
Det er ligningen f(x) = 0 du skal løse. Sæt x ud foran en parentes og brug nulreglen
Skriv et svar til: Nulpunkter til en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
