Matematik

areal af en figur

18. november 2014 af Bokkiesundstrup (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey nogen som kan hjælpe mig med denne opgave har glemt hvordan man gør det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2014 af mathon

omkreds:
                       O=3+4+(a-3)+b+a+(b-4)=100

                       O=3+4+a-3+b+a+b-4=100

                       O=2a+2b=100

                       a+b=50

                       b=(50-a)
                       


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2014 af mathon

areal:
                      A=a\cdot b-12

                      A=a\cdot (50-a)-12

                      A(a)=50a-a^2-12


Skriv et svar til: areal af en figur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.