Matematik

Differentier x-3 og x+1

22. januar 2015 af Fox00 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Differentier x-3 og x+1


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2015 af Stats

A niveau? Det tvivler jeg på.

Men benyt følgende regneregeler:

(f(x) + g(x))' = f'(x) + g'(x)

(kx)' = k

k' = 0

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
22. januar 2015 af Fox00 (Slettet)

jeps, vi er lige gået i gang med differentiering... men tak for hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2015 af PeterValberg

Så er der måske lidt hjælp at hente [ HER ] og/eller [ HER ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Differentier x-3 og x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.