Kemi

Udtryk korrekt i forhold til enheder?

01. februar 2015 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Er det de korrekte enheder jeg har skrevet i dette udtryk? Altså har jeg fået dem til at gå korrekt ud med hinanden?

k = (2 · 10-6 M · s-1) / (0.01 M · 0.01 M2) = 2 M-2/s

Det er med udgangspunkt i denne formel og tal fra det vedlagte billede:

k = v / ([O2] · [NO]2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2015 af mathon

eller noteret
                           \frac{M\cdot s^{-1}}{M\cdot M^2}=M^{-2}\cdot s^{-1}


Svar #2
01. februar 2015 af cecilied34 (Slettet)

Arh, ja, men det er det samme, ikke?

Men er det rigtigt at der skal stå "0.01 M2" og ikke "0.012 M"


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2015 af mathon

                                   2\, NO \; _{(g)}\; \; +\; \; O_2\; _{(g)}\; \; \rightleftharpoons \; \; 2\, NO_2\; _{(g)}

ligevægtsbrøk:
                                  \frac{\left [ NO_2 \right ]^2}{\left [ NO \right ]^2\cdot \left [ O_2 \right ]}=K_c


Svar #4
01. februar 2015 af cecilied34 (Slettet)

Det forstår jeg ikke rigtig hvad er? :)


Skriv et svar til: Udtryk korrekt i forhold til enheder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.