Kemi

Hvordan gør man?

13. februar 2015 af Jenn96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med denne opgave (vedhæftet), som jeg ikke ved, hvordan jeg skal gribe an. Håber nogen kan hjælpe? :-)

Vedhæftet fil: Udklip3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2015 af Heptan

Prøv at slå nogle funktionsforskrifter for 0., 1. og 2. orden op og sammenlign


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2015 af mathon

0. orden giver
                              v=-\frac{\mathrm{d}\left [pG \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [pG \right ]^\mathbf{\color{Red} 0}=k>0

                              d\left [ pG \right ]=-k\, dt

                              \int d\left [ pG \right ]=\int -k\, dt

                               \left [ pG \right ]=\mathbf {\color{Red} -k}\cdot t+\left [ pG \right ]_0

                               \frac{\mathrm{d} \left [ pG \right ]}{\mathrm{d} t}=-k      som det også ses allerede i første linje.

                                           

                             


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2015 af Heptan

1. orden giver
                              v=-\frac{\mathrm{d}\left [pG \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [pG \right ]^\mathbf{\color{Red} 1}

Det er, en lineær sammenhæng.

2. orden giver

                              v=-\frac{\mathrm{d}\left [pG \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [pG \right ]^\mathbf{\color{Red} 2}

Det er, en potens-sammenhæng (en halv parabel).


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. august 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Hvordan gør man?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.