Kemi

spørgsmål?

17. februar 2015 af nani1596 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er det sådan man beregner den molarmasse for CuSO4,5H3O

63.546+32.066+4*15.9994+5*1.00794*2+15.994=185.683 ?? 

påforhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2015 af mathon

Kontroller fremadrettet
med
http://www.endmemo.com/chem/mw.php


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2015 af mathon

M(CuSO4*5H2O) = 249,685 g/mol


Svar #3
17. februar 2015 af nani1596 (Slettet)

(15.9994*4)+63.546+32.065+(18.0153*5)=249.685

og tak for linket :D


Skriv et svar til: spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.